Idrottsgalan

I lördags var det Idrottsgala, väldigt trevligt.
Först var vi hemma hos Frida L, innan vi gick vidare till själva Idrottsgalan. Väl på Idrottgalan var det en det lite småsegt innan det drog igång ordentlig. Därefter blev det partaj. Glömde jag att säga, att jag satt 2 meter från Magnus Johansson??

Tack Tjejer för en Supertrevlig kväll!


/ Johanna

Vecka 4

Här kommer veckan i stora drag. Det har hänt mkt ska ni veta.
I tisdags drog klass id2b till Göteborg, säga vad man vill om utställningen vi gick på, men i övrigt hade vi det roligt.
Det har som vanligt i veckan varit fullt ös och med det nya urdåliga schemat, kan man bara hoppas på att man överlever vårterminen.

Nu till veckans citat: 
Några av mina klasskamrater fick en morgon "sovmorgon"  för " det är endå ingen rolig kurs". Ett härligt citat från en lärare, eller vad tkr ni?

Veckans händelse:
Jonas, som räddade mig från att cykla completely lost på norrmalm, gjorde ett inhopp i elitserien. Hur coolt är inte det?


Äntligen fredag, dags att mögla vidare i soffan.

Kram


Plugg, snö och is

Plugg, plugg, plugg och Usch! Det ser inte bra ut, det kmr bli stressigt. Det vankas prov hit och prov dit. 
Men men, snart är det iallafall lov, en ljusglimt i mörkret.

Det känns riktigt vintertrögt här hemma, speciellt när man vet att pappa är i singapore och att Agge pressar på en strand någonstans i Thailand.


Hata snö o is!

// Johanna

Året som gått - 2008

Då var det ytterligare ett år som gått,  Året 2008.
Det här, det är min årskrönika som ni är hjärligt välkomna att ta del av. Det är mitt 2008 i korthet med många skratt och oförglömliga händelser.




Januari: Sara och Olivia åker hem efter ett fantastiskt nyårsfirande, tyvärr dröjer det tills April innan vi ses igen.  Det är i Januari månad som jag skaffar facbook och cyklar vilse i Skövde. Tackar innerligt Jonas för att ha räddat mig ur den kaotiska situationen,  annars hade jag kanske fortfarande irrat omkring någonstans på norrmalm.

Februari: Det är i februari månad som min underbart-fantastiska och påhittiga engelskalärare, kenneth, kommer med den lysande idén om att spela upp Titanic i klassen. Jag är då inte fullt lika förtjust i den idén som han. Kanske hade det å göra med att jag fick stå på en bänk längst framme vida tavlan, flitigt spelande Rose och nedanför på golvet stod Edda, eller skall jag säga Jack.
Det är också i februari med har "tejpning" av fötter på Specialidrotten, vilket jag minns mycket väl med tanke de oerhöet höga skrik som uppstod vi själva tejpandet. Men det som blev månadens höjdpunkt var självklart Agges lilla visit, som jag var ytterst ovetande om.

Mars: Det är i  Mars som Skövde KIK åker till Visingsö på träningsläger. Det börjar snöa och träningslägret blir under helt andra förutsättningar än planerat. Under mars månad går jag, syrran och pappa på bio och ser förmodligen årets mest galna film. Jag pratar såklart om Morgan Pålsson. Men för mig kommer mars 2008 att förknippas med min absoluta favorit och nu pratar jag inte om Magnus Johansson utan jag snackar BG. Hans namn är Björn Gustafsson.   


April: Efter åtta månader lossnar spelet och jag gör mitt första mål i Skövde KIK-dressen. Jag hinner även med en sväng förbi gotland.

Maj. Den 17:e maj firar jag min 17-årsdag. Dessutom hittar jag det förlorade USB-minnet, som sedan ett år tillbaka har varit spårlöst försvunnet. I maj beteer sig vädret en aning konstigt, plötsligt en eftermiddag börjar det att hagla. Agge kommer förbi efter sin Europaturné.
  

Juni: En måndad med händelser och upplevelser med stor variation. Det är kanotpaddling, ett helt  dygn i vildmarken i stormväder. (Bland de värsta och roligaste stunderna i mitt liv "so far"). Det är min första skolavslutning på gymnasiet och fotbollsskola på Lillegården. Midsommarn firars hos Amanda.
    

Juli: Det tältas i lundsbrunn  och därefter bär det av till Åland och Gotland. En Fantastiskt roliga resa!
     

Augusti: Kommer hem från Åland-gotland resan och åker redan dagen därpå till Lisseberg med Elin och Josse. Skriker aldelles för mkt på Lisseberg och blir hes! Jag, syrran och pappa åker till ljungskile och ser fotboll, skolan börjar och Insparken polisanmäls. Månadens highlight var  familjen Pe:s 1-årsfirande som skaraborgare.

September: Jag blir ett super-fan och är helt fast av tvprogrammet Svensson Svensson och kan inte missa ett avsnitt. Det är också dags för lab i naturkunskapen och uttycket " gröine grodar" blir  en succe. Att skolan har dragit igång börjar också att märkas. Det fick syrran känna av när hon en dag kom hemcyklande med 7 kg läxor i ryggan.


Oktober: Agge kommer på besök till Skövde igen, mycket trevligt! 
I Oktober börjar jag att träna med IFK-killarna och jag måste erkänna att den träningsvärk jag hade dagen efter den första träningen, var den värsta på mycket mycket länge.

November: Vart tog denna månad vägen? Har inga minnen av att det hände ngt speciellt under denna månad. Inget mer än det att skolkatalogen "dimper" ner i brevlådan.


December: Josse ordnar klassfest och det blir ett lyft i vintermörktret.  Det är julavslutning i Arena för Idrottsprogrammet. Familjen Pe firar jul i Skövde tillsammans med mommo. Till nyår kommer Sara och Olivia och som vanligt blir det lika hispigt-kasoigt och hysteriskt kul som det alltid är.
        


Jag vill härmed tacka alla mina trogna läsare, för erat flitiga läsande under året som gått. Jag hoppas att ni även i år kommer att  fortsätta att följa bloggen.
I och med detta önskar jag er en god fortsättning och välkommen in i det nya året, året 2009.

Kram/ Johanna


Sovmorgon!

Sitter i köket och ser på när mommo bakar för fullt. Har haft eller har forfarnade sovmorgon, grymt skönt! Jag börjar inte förrän 11.40, vilket är ganska snart, men men. Slutar sedan vid 14.15 och kan inte påstå att min dag är särskilt lång. Efter skolan blir det förmodligen stan med Amanda och vid 16.00 är det boxing med laget.


Kram Johanna

box, igen!

Ännu en boxing-gympa och givetvis var det lika kul som alltid, kanske beror det på att jag har sånna roliga klasskompisar? Vi fick skippa den sista övningen, för vi var helt utpumpade.

Nu ska jag läsa igenom Naturkunskapen och vid 18.45 är det dags för träning.


Kram

Jo tack

Jo det var några dagar sedan. Jo tack, jag vet. Men nu är allt som vanligt igen. Träningen har dragit igång för fullt, nu är det bara att tuta och köra. Härlig löpninig i går, det gillar vi:P Självklart ska också försöka att återgå till mitt bloggande.


Ifredags var det en ganska stor fotbollstränarutbildning här i Skövde, vilket var väldigt kul med tanke på att vi i Speciaidrotten fick agera träningsgrupp åt Hammarbys tränare Tony Gustavsson.
Skitskoj, men nervöst såklart. Man är ju inte direkt van vid att träna inför publik.   
          
                        

Ikväll är det spinning med laget.


Kram


- Glömde att berätta om min och pappa fantastiska vistelse på billingen, tittandes på bandy under jullovet. SKITKALLT!


Minus 10

En fruktansvärt kall dag, hela 10 minusgrader. Burr!  Jag, syrran och pappa tog med oss Ajax på en liten promenix, som blev betydligt kortare än planerat. Syrran började att frysa om fötterna, så mamma fick komma och hämsta oss.

Därefter blev det en liten brumbil-körning runt ikvarteret och den vanliga rundan runt Skövde, för att sedan avsluta på Kvantumparkeringen. Kan ju erkänna att min parkering inte var den smidigaste, men men.


Kram

Hispande

Nu var det ett litet tag sedan jag bloggade. Det har med andra ord varit fullt ös.
Sara och Olivia kom hit till Skövde och hälsade på, verkligen SKITSKOJ!
Allt från Vatra och nyårsfirande hanns med under deras lilla visit. Som vanligt blev det sent, hihi.

- Saknar våra galenskaper, allt hispande och hysteriska anfall.



Kram


Bjuder på dagnes bild:


RSS 2.0