Vinst med 4-1

4-1 blev resulatet till oss Ulvåker, efter dagens match mot Skövde KIK. Drog på mig ett gult kort, men det ar det fanimej värt. Nu är det bara två träningar kvar, sen väntar tre veckors uppehåll och då ska jag passa på att vila upp mig. Måste dessutom börja packa inför "hemresan" på fredag, har inte börjat än, inte bra!


/ Johanna

HEAT, högtryckstvätten och jag

Det är varmt och solen skiner. Det är underbart med andra ord.
Har idag ängnat några timmar åt att göra rent stenplattorna utanför ingången. Till denna uppgift använde jag mig av högtyckstvätten, vilken grej de;) och bara för att göra det hela ännu roligare passade syrran på att ta några bilder. Bjuder därför på härliga "högtrycksbilder".
Resan till gotland är nu bokad och klar. Det bär av på fredag, JIPPI!
Nu väntar träning och laguttagning inför matchen imorgon.

     (Dock inte de vackraste bilderna och helt klart de fulaste stövlarna)


Kram

Det är varmt!

Det känns dum å klaga, men det är varmt, sjukt varmt. Klockan börjar närma sig midnatt och det är 18 grader ute. Och nu över till ett helt annat ämne, fotboll.
Efter dagens förlust med 5-0 mot Norra Fågelås återstår enbart en match för denhär delen av säsongen. Den är på tisdag mot Skövde KIK.....
- Heja Heja ULVÅKER!!



Älskar sommaren!!

En plats långt bort och jag tror jag blev kär i den.

Sitter här och längtar bort, långt bort. Till en plats som jag många minnen har.
Där jag sett solen gått ner i skymning och och stigit upp i gryning, utan att ha hunnit cykla hem. Nätter som sommartid aldrig når nattens mörker. Hur den ljusrosahimlen lyser över landskapet tills de första av dagens solstrålar når vattenytan, klippporna och båtarna vid färjefästet och det blänker, som om det log mot en.
Hur vågorna sakta slår mot stranden. Om jag blundar kan jag höra vindens sus vid bryggan.

Det är en plats långt bort.

Långt därborta någonstans hörs musik, musik i natten som är mitt mål. Det är dit jag är på väg. 
Det är en plats där tid och rum löses upp.
Det är något om får mig att längta dit.
Det är en plats långt bort och jag tror jag blev kär i den.


Jag vet var den platsen är, jag vet vart den ligger. Den finns där, långt därborta mitt ute i havet bland de andra små öarana. En liten ö där några bor.

Det är en plats långt bort och jag tror jag blev kär i den.

Shoppingångest

I onsdags drog pappsen och lillsyrran till Örebro för att lira boll i Örebrocupen. Kvar blev jag och mamma. Vi passade därför att idag dra en sväng på stan och shoppa lite.  Efter denna shoppingrunda har jag drabbats av shoppingångest. Jag handlar kläder, kläder och kläder. Det finns kläder i min garderob som jag aldrig använt eller  bara haft en eller två gånger, vilket är MYCKET ILLA!! 
Från och med nu råder shoppingföbud!!!!  (Lycka till Johanna)
Imorgon är det match, kul kul! Dessutom är det bara en vecka kvar till "hemresa".


Godnatt!

Fint väder

Skövde har "drabbats" av fint vädet, vilket inte är särskilt vanligt. Dessutom är jag nu på bättringsvägen och det ser ut som det blir träning imorgon.  

Det är bara nio dagar kvar tills jag "åker hem". Längtar som bara den. Ser verkligen framemot mitt, Saras och Olivias lilla tt-3-årsmöte, vilket jag har på känn kommer att spåra.


kram

Midsommar

Årets midsommarfirande firades på Åland-Brändö- Torsholma, lika sjukt- galet-kul som alltid. Ena kvällen var det "drag" hemma hos Totto och Tanja, var hemma vid halvfyra-tiden. Den andra kvällen var vi på kattberget och grillade. Kom hem i nättres och vaknade i morse med feber. Missar matchen ikväll...surt!!

 (haha, hemma hos Totto och Tanja)

Halkkörning

Idag har jag haft halkkörningen, vilket kaos och vilken "tankeställare". Det var inte lite svårt att att bromsa i panik på halkbanan, hur skall man klara en akutsituation i trafiken? Men kul var det i allafall. Snart är det dags för träning.

Kram

Sommarlov!!

Nu  ÄNTLIGEN är sommarlovet här. Skolavslutningen bestod av att titta på de lyckliga studenterna i regnet. Vad härligt det såg ut, vilken känsla det måste va. Tyvärr blev det inget sommarlovsfirandeparty igår för min del och därför gick jag i morse på stan. Tanken var att jag skulle inhandla en bikini, men så blev det inte. Istället kom jag hem med ent-shirt, ett par shorts och en kjol. Idag har jag även hjälpt pappa att "kratta" löv.
Imorgon skall det arbetas på Ulvacupen, långt borta i Tidavad. Dessutom är det studentbal imorgon. Det får jag inte missa





Kram

Imorn`så, då e de slut!

I morgon är det skolavslutning. Känns faktiskt lite konstigt att skolan är slut och om jag skall vara ärlig känns det inte alls som vi är i mitten av juni månad. Regnet vräker ner och det kallt.
Funderar starkt på om jag borde ta tag i och fixa "älgknutarna" så att håret blir lockigt till i morgon. Det vore inte helt fel.

Soon, really soon I´m free......

Beach -09

Redan julas hade jag bestämt mig. Sommarn 2009 skulle inte bara bli sommarn 2009 utan även beach -09. Jag och Olivia resonerade om att ett försök till beach -09 var det iallafall värt och nu sisådär sex månader senare, är det snart dags att visa upp resultatet.
På väg mot målet beach -09 har det slitits hårt, ett exempel är bara en av  alla mördarträningar, som genomförts och som dessuto återkom igen, i måndags. Träningsvärken var hemsk. Låren var som förstelnade, jag kan knappt sätta mig ner. För att ta itu med problemet körde jag lite" egen" styrketräning i morse. Det skulle jag inte ha gjort. Dagens träning var ytterligare en mördarträning, vilket nu betyder att jag pressat fram 500 sittups av migsjälv och lite mer därtill. 
I övrigt har jag på min lediga, skolfriadag varit till körskolan. I morgon är ännu en ledig dag och på fredag är det skolavslutning.

Säger kort och gott: -Beach 09!

Kram

Nedräkningsdags

På fredag är det skolavslutning, vilket oxå innebär attdet är mindre än ett år kvar till studenten. Tvåan har gått fort, men ettan gick ännu fortare, undrar hur trean kommer bli? Nu väntar sommarn 2009, hur underbart som helst !
Idag hade klass Id2b lekdag med Lundenskolan, vilka busiga barn. En av ungarna bet mig, "Ungjävel" !

Kram

Befriande

Det känns så befrinande, nu är ÄNTLIGEN allt skolarbete inlämnat och klart. Fan va gött!!  Dagens skoldag var ju ytterst ansträngande (host host), började vid åtta slutade  halv elva. Drog därför en liten runda med Josse på stan, mycket trevligt.
Funderar starkt på om jag ska fira att allt skolarbete är slut, borde kankse gå ut ngn kväll?? Hmmm...

----------------------------------------------------
Nytt halvårsrekord!
11 läsare, den 29:e maj :D


kram

RSS 2.0