Hela helgen..

.. har gått i rekordfart. Ifredags drog 3/5-delar familjen Pe (utan hund och Mojs) till Jönköping, Ikea och A6. Mamma och jag gick lös och "råkade" tappade bort pappa Kluns bland alla soffor och tallrikar.
Igår var upp och iväg till Kralsborg oh Futsal DM. Tre matcher stod på programmet, samtliga vunna, plus två gjorda mål i första matchen.
Efter den sista matchen var det raka vägen hem till Julia för att göra sig redo för Fias 18-års fest. Sedan drog vi vidare till Bogrens, som inte stängde förren vid 03.00. Mycket trevlig kväll!

Idag kändes huvudet lite tungt när jag vaknade, men efter en resorb och en ipren var det full fart på mig igen. Nu väntar historiaplugg.


BTW, mamma har skaffat FB.......

Kram<3

Mera Mojs

Jag kan inte klaga över att jag har för mycket å göra, för det har jag inte.
NU är jag tillbaka till den fasen igen att jag inte har några läxor, vilket är väldigt skönt. Dessutom har jag heller knappt några lektioner. Idag hade jag tex bara en lektion, specialidrott mellan 8.45-10-15. Inte särskilt ansträngande.
I morgon har jag bara två letioner och slutar vid 12.15. Jag har det bra med andra ord.

Utlandsresan, klassresan, kalla det vad du vill. Den är iallfall bokad och klar. Den 8:e maj flyger klass ID3b mot alanya.


Dagens Fynd: Pappa hittade den här låten på SR: Det gäller bara Mojs (Spola fram till 12.00)

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2060243&BroadcastDate=&IsBlock=

200 dagar kvar

Vilken helg! Långhelg dessutom :D

Helgen började redan på fredagen. Skolan var slut vid ett, då bar det av hemåt i full fart för att göra sig redo för årsfesten på kvällen. Förfesten började redan vid 17.
Ledig lördag, söndag, måndag och tisdag. Det kan inte bli bättre. Självklart passade det perfekt att det vara 200 dagar kvar till studenten igår.
Träning, klassfest och utgång. Sjukt jäkla kul!


Ett lite smågrått och regnigt väder

Det är lite mer än två veckor sedan jag bloggade. Tiden går fort ibland. Höstlovet gick FÖR fort!
Tillbaka till skolan igen och jag längtar till jullovet.
Motivationen är borta, skoldagarna korta. Rumpmassage varvas med  Karl XII:s storhetstid. Inget är som det ska....eller så är det studentyran som har slagit till.
Inte nu på måndag, utan nästa. Den 16:e är det tvåhundra dagar kvar till studenten och snart är det mindre än ett halvår kvar tills jag fyller 19, ångesten kommer sakta men säkert krypande. Men mitt i allt detta kaos finns det positiva glimtar om framtiden. Balklänningen är hittad, sminket och håret bokat, bara några saker till att fixa. Sen är det klart. Så snart kan jag luta mig tillbaka och njuta av de sista skoldagarna.


RSS 2.0