250 dagar!

06.30 ringde klockan imorse och med tunga steg lunkade jag upp till frukosten. Det tog emot att gå upp, speciellt med tanke på att jag sovit högst fyra timmar inatt, men det var de värt, för gårdagens 250 dagars var skoj. Lite för lite folk ute igå, men helt okej iallfall. Sitter här seg och trött, skall nog försöka sova lite innan träningen.....

Bara 249 dagar kvar då :P


Div. 2 nästa!

Inte serisegrare, men nästan, en andraplats räckte för uppgång till divison 2. Detta firasdes förstås med lagfest och utgång. Vilken kanonkväll det blev. Ulvåker intog borgrens VIP med pompa och ståt iförda grymt snygga silverhattar. Ska man fira så ska man.  Är något trött idag, men det är bara att bita ihop. Ikväll är det 250 dagar kvar till stundeten som ska firas. Det lär bli en tung måndag..... men det är det värt!

En vanlig Onsdag

Efter att ha tillbringat morgonen med specialidrott och rehabträning för låret, återstod endast svenskan på schemat. På svenskan tittades det på film, "Den stora gruvstrejken" baserad på boken av Emile Zola, från 1700-1800-tal. 

Idag har lärarna dessutom försökt att dra igång projektarbetsgupperna...  (Inga kommentarer är den bästa beskrivningen på det hela, så dåligt var det)


En ledig dag

Och bara sådär, för första gången i världshistorien blev "alla" två lekionerna idag inställda. Det betyder att jag är ledig idag, grymt skönt.
Vädret är inget vidare idag, som vanligt med andra ord: REGN
Amanda kommer hit om en stund, får se vad vi hittar på. Ikväll är det träning och jag hoppas på att mitt ben är bättre (drog på mig en bristning i låret i lördags).  En match kvar på säsongen och nu ser det riktigt bra ut, vi går nog upp.



I en bugg

Dagen började med Dans Och Gestaltning och denna morgon stod buggen på programmet. Lektionen efter var det massage och massering av "trapetsius" ( Ingen aning om stavningen), dvs. den muskeln som sitter vid skulderbladet och nacken, där efter lunch och hemfärd. Slut för dagen. Ikväll ska jag hem till Amanda och kolla film. Imorgon är det match!

Trevlig helg

Proppmätt

Är verkligen proppmätt!!
Eftersom klass ID3b slutatde vid 12.15 idag passade vi tjejer på att käka "thai-mat". Det var en megabuffe med "thai-mat" och till efterrätt var det glass. Mums!!
Det ar hel enkelt bara att offra sig och käka (vilket jag inte kan se som en offring).
Ikväll är det träning och ikväll är det jag som kör! Håll ier Mikaela och Lisa!






Tristess!

Längtar till träningen ikväll, men det är två timmar kvar. Jag kommer dö av tristess. Jag är rastlös, försöker att hitta på något men... naj, det går inte. Roar mig med att titta på mamma när hon stryker, kul va?

Imorgon skall jag ta tag i mitt projektarbete, behöver komma igång lite känner jag. (Egentligen är det nog lungt med tanke på att vi inte startat arbetet i skolan)
Dags för att packa upp specialidrottväskan och packa täningsväskan till ikväll, eller vad sägs??



Tid över...

... Det är vad jag har, för tillfället iallfall. Inte har jag några läxor eller prov. Inte några uppsatser att skriva.  Behöver jag tillägga att jag är träningsfri idag?
Detta betyder att jag har tid över, så här mycket fritid har jag nog aldrig haft. Jag gör verkligen ingenting. Det är nästan så att jag blir mörkrädd.

Dagen började med friskvårdsmassage vid 09.35, Lunch vid 10.50 och Gympa vid 12.10 och vipps vid 14.10 var skoldagen slut. Dagens gympalektion bestod av streetbasket och bålträning med pilatesboll. Det sistnämnda utövades till 90-talsgruppen Aqua och I´m a barbiegirl, som det nynnandes med till på alla håll å kanter i klass ID3b.

Nu när jag plöstsligt har ett liv (tid alltså) till å göra annat har jag passat på, att ut och gå långpromenader med Ajax och bakat kladdkaka. Låter kanske supertöntigt, men jag blir rastlös av att inte göra något. Hinner numera se på TV. Igår satt jag som fastklistrad framför "färjan" och blev därmed kär i den åländska dialekten. Jag har aldrig tidigare tänkt på hur sött åländska låter. Jag kommer maniskt att följa färjan, speciellt nu när jag har tid. 



Hela helgen

6:e september och jag har haft körkort en månad.

Helgen har inneburit fotboll, bilnbingo och fotboll. Riktigt skoj men nu är jag helt slut.

Har några saker kvar att fixa med till skolan i morgon innan jag kan gå och lägga mig, bland annat att packa träningsväskan till specialidrotten i morgon. - Suck!!


Godnatt och sov gott!

Hata brännboll å regn!

Vi älskar proramdagar... eller inte. Brännboll i karstorp i regnet.
Regnet öste ner, inget ovanligt med andra ord här i monsunland. De var kallt och förjäkligt men trots storförlust mot både ettor och tvåor kunde vi treor med gott samvete åka hem, medan alla de små fick vara kvar och spela. Ibland finns det en rad med fördelar att vara "störst". Nu väntar plugg.
Imorgon är det match mot Fagersanna och därefter bilbingo.


Plugga??

Sitter här och skriver på mitt arbete i friskvårdsmassage om alternativa behandlingsmetoder, jag kunde ju ha haft roligare om man säger så.
Imorgon är det dags för en av de två progrmdagar som Idrottsprogrammet har vaje år i början av terminen. (Inspark för två år sen, men den ha nu tagits bort...) Så när ettor och tvår leker av sig, ska vi treor ha etik och moral,vett och ettikett (stavas de så?) inför kommande bal. På fredag är det brännboll för hela programmet, vilket betyder att det inte blir någon dans, något som jag är lite lätt sur över. Det var sjukt kul med balett, men vilken träningsvärk.
Nej, nu är det dags att återgå till skolarbetet. Det tar emot en aning....

RSS 2.0