Jag lovar

Jag vet att uppdaterinegn e urdålig!! Jag vet det.
Men en riktigt stor såkallad "update" kommer, jag lovar. Så länge ( om du inte orkar vänta) kan du kika in på Bilddagboken (länken finns lite längre ner till höger) där finns några bilder, men som sagt allt kommer ...
Jag lovar:P



sejs!!

Tillbaks

Så var man tillbaks i sverige efter två superhärliga veckor på Åland (mer uppdatering och bilder kommer)
Skall nu vara lite social mot agge!!

seee ya

Lbn

Tältade med Lbn- gänget i går, sjukt kul! Ni e för härliga. (Lbn står för Lundsbrunn:P)
Amanda det alltid lika kul vi ses, kommer sakna dig!!

kram

1 år och 11 månader

Passar på att slå ihop två "sisådär" stora saker till en jättegrej. Det första är att min blogg hannhape.blogg.se firar ett år den 7:e juli och den 8:e juli har jag bott hela 11 månader i Skövde.
Tiden går läskigt fort ibland, samtidigt som den känns som en evighet.
Kika in på hannahpe.bilddagboken.se för att få se en "överraskning"


"Elsker" er <3
(var bara tvungen att visa mina fantastiska kunsakper i norska:P)

Sol vs Regn

Det är helt sjukt egentligen, riktigt konstigt faktiskt. Att för bara 5 minuter sen, låg jag och pressade i solen och nu regnar det. Nej, det öser ner för att vara helt exakt!

kram

Minigolf

Så var årtes minigolf cup a la Pettssons igång i år igen. Kan ju meddela att jag intog en stark sista plats redan frå start. Och dålig förlorare som jag är, tappade jag motivation och koncentration, vilket gjorde att jag blev lite lätt småsur och "hatade" miniglof banan igenom.
Jag tycker att denna minigolfhändelse påminner om den förra sommaren, eller vad säger du Agge??



Kramm

Utan mig

Äntligen säger jag bara!! Äntligen en solig dag, det var på tiden det:D 
Låg och pressade som en galning idag helt ovetande om att syrran och pappa  drog till Grönsakshuset  (och hälsade på Amanda) utan mig, TASKIGT! Usch vad lack jag blev! Därför lägger jag ut den här bilden, kolla noga och visst stämmer uttrycket: Sådan husse, sådan hund:P

                 

Tackar alla trogna läsare med att berätta att totalt tio personer varit inne och besökt min blogg under gårdagen, tack för det!
Stora kramar Johanna<3

Lätt hysterisk

Sitter här med en hysterisk lillsyster, jag betonar extra starkt hysteriskt, för att hon har nu freaked out, och oroar sig därmed för att jag ska bli utan baldejt till studentbalen i 3:an. Inte lite mysko, med tanke på att det e två, jag betonar (hemnskt mkt jag betonar, måste nog var mitt nya favvouttryck) 2 år kvar. Jag frågade henne därför om hon var rädd att jag skulle bli utan baldejt, vilket hon svarade med: Det gäller att vara ute i god tid, så att du inte blir utan. Hur ska jag tolka det? Hmm.. Hon e iallfall bara för go, och helt enkelt bäst!
Kom och tänka på en grej jag och Lintan prata om, vad heter giraffens fötter egentligen??


Kommentera och säg vad du tror...

// Johanna






 


Ett dygn

Igår var jag, Elin och Josse och tittade på fotboll, Skövde KIK vs Skara, där stötte vi även på Linda.:D
Därefter drog vi vidare till sagabiografen och kikade på "sex and the city", sjukt bra film. Nästan ett måste att se asså!
Sedan kilade vi över hem till mig, åt nattmat, sov och vaknade av att solen gläntade fram mellan gardinerna. Sedan bar det av till Axvall och hem till Elin, där jorgubbarna väntade på oss:P


Tack för allt tjejer, skitskoj!!


Kram Johanna


RSS 2.0