Annandagen

Idag har jag och syrran varit och kollat på futsal i Arena Skövde. Efter sisådär två timmars fotbollstittande, eller sms:ande för syrrans del, begav vi oss hemmåt mot tv-soffan för att fortsätta vårt CSI NY tittande.(Eller seaside som mommo trodde det hette eftersom hon hade hört lite fel).
 Vi passade även på att se mamma mia, bara så otroligt sjukt bra! En riktig må-brafilm.


kram

Juldagen

Efter en fantastiskt fin julafton igår, degade jag och syrran på soffan idag. Det tittades CSI NY för fullt och framåt eftermiddagen gick hela familjen P och mommo på bio, Allt flyter. Sjukt kul!

Kram

Dan´ före dopparedan´

Så var det helt plötsligt dan före dopparedan. Längtar lite till imorgon, det måste jag erkänna.
Idag har jag och pappa gjort en favorit i repris. Vi var på stan och letade julklappar till mamma och självklart hamnade vi inne på twilfit, tillsammans med ett gäng andra gubbar i alla åldrar. I år blev det  dock inget köp, vilket gjorde att jag slapp skämas ihjäl i år igen.
Skall snart gå och lägga mig, hoppas nämligen at natten skall gå fort så att man får öppna nga paket.


Önskar därmed alla mina "trogna" läsare en riktig God Jul!

Stora Kramar Johanna


* Hade tänkt att lägga upp bilder på julgranen, men kameran laddade ur. De kmr därför lite senare.

Doften av fisk

Jag vaknade i morse och kände den fantastiska doften av fisk. Pappa var i full gång med att fixa sill och steka strömming,  måste tillägga att doften av fisk inte är min favvodoft precis.
Efter frukosten hjälpte jag pappa att slå in de sista julklapparna.

På eftermiddagen bar det ner till stan för att fika med Linda. Riktigt trevligt:D


Sitter nu i köket och glöggar med mommo och pappa.

kram

Singstar

Efter att spenderat hela förmiddagen åt julstädning i köket, vilket tog närmare två timmar. Ssatte jag mig ner med en skrivuppgift i ämnet Estetisk Verksamhet-bild. Jo, jag vet. Det är ju inte inte direkt julkänsla om man säger så, men när skall jag annars ta tag i skolarbetet.
Sjöng sedan singstar med syrran, riktigt sköj. Vilken dunderhit vi fick till med "Oa hela natten" i gotländska toner, vilken succe!!



Kram

Angrepp mot dammälgarna

Idag har den sista julklappen inhandlats, så nu är det julefrid. Puh!  Och bara för att man pötsligt har fått så äckligt mkt mer tid än vanligt, passade jag därför på att julstäda mitt rum. (vill inte att mommo skall få fel intryck av sitt ansvarsfulla barnbarn:P)
Det var en ordentlig storstädning. Garderoben är rensad, allt är "dammat" och jag är ganska övertygad om att dammälgarna är borta. Dock ett litet minus är att jag är förkyld, men men.


Kram

Jullov!

Nu äntligen är det Jullov!
Julavslutningen för Idrottsprogrammet hölls i Arena Skövde och självklart var det den årliga volleybollturneringen. En supertrevlig dag, kommer att sakna mina klasskamrater över jullovet!!


Här är några härliga blder:


         

Luciatåg

I morgon är det sista skoldagen innan jullovet, och för att fira detta är det den årliga volleybollsturneringen på Idrottsprogrammet. Vi tjejer i klass ID2b har temat Luciatåg, en mkt märklig kombination måste jag säga, Luciatåg och volleyboll.


Kram


En vecka kvar

Det känns lite konstigt att bara är sju dagar kvar till julafton, visst gör det de?? Eller är det bara jag som är lite "nojjig" över att tiden har gått för fort, vilket jag har tagigt upp de senaste inläggen, om jag inte minns fel.

Mamma firade sin födelsedag igår med att klä julgranen. Jo, jag vet, det är lite tidigt. Men hon har klätt granen på sin födelsedag sen hon var liten och tradition är tradition, eller?
Det roliga var att både jag och Maria sa samma sak, som mamma har sagt varje år när vi tar fram julgranspyntet: 
 
Det klassiska citatet:
- Blanda inte de rosa och röda kulorna!


kram

En underbar helg!

Efter en lyckad match i torsdags i Jönköping, bar det av "hem " till ön. En riktigt underbar helg. Har verkligen haft det fantastiskt bra! Många sena kvällar, men det var det värt. Allt från sävefest, till glöggparty, till mys på restaunrang:P
Var in en sväng på badet, grymt länge sedan, lika kul att ses varje gång. Synd bara att det blev så ont om tid. Vill oxå tillägga att boendet hos familjen Pettersson på vega var suveränt, ett stort tack!

Känner att jag laddat batterierna ännu en gång. Nu är det bara att köra mot jul och nyår.

Imorgon väntar "dansdag" och Mammas födelsedag.


En stor kram till er alla som får mig att le!

Nu bär det av

I morgon är det först Jönköping som gäller. Det skall spelas fotboll:D! Vi åker åk 2 ch 3 från specialidrotten, ser framemot det. Därefter  är det raka vägen mot nynäshamn och mot båten mot Gotland.
Vi ses snart!

Kram

Måndag

Efter en fartfylld helg kändes det ganksa gött att det var måndag och vardag igen.
En trevlig fredag, bra jobbat Josse. En skoj "gödarlördag" hos mommo, för att i efterskott gratta morbror. - Gud vad tårta, godis och annat flöt det blev.
Mindre rolig pluggarsöndag, dessutom var jag väldigt trött vilket gjorde det hela så mycket jobbigare.

Skönt att det är måndag helt enkelt!

Kram Johanna 

Ännu en fredag

Nu är det äntligen helg! Gud vad underbart.
Efter att ha skrivit mitt fantastiskt roliga hälspedagogikprov knatade jag hemåt. Det är en rad olkia saker jag måste fixa innan det i kväll bär av till Josse.
Ser verkligen framemot det, fan va skoj det ska bli!!

Kram

Full fart mot helgen

Idag torsdag, gympa och dans på programmet. Alltid lika kul:P
Senare på dagen var det konstutställning på konstmuset och analyserande av  Nina Bondessons alla verk. Ytterst givande....

Imorgon väntar prov i hälsopedagogik. Till helgen blir det ännu mera plugg, längtar till jullovet.

Kram

Handboll Ikväll

Yes, ikväll är det handboll som gäller. IFK Skövde vs Hammarby i Arena Skövde. Pappa och syrran får vara kvar hemma eller rättare sagt ,de ville inte följa med, så det får bli jag och mamma. Hoppas strakt på att  Magnus Johansson spelar.

21 dagar kvar till Julafton:D

Ljudklipp


Gotland                 http://swedia.ling.gu.se/Ljud/Gotaland/Gotland/Faro/fao_om_red_pbN.wav
Västergötland     http://swedia.ling.gu.se/Ljud/Gotaland/Vastergotland/Floby/flo_ow_pb.wav
Lappland               http://swedia.ling.gu.se/Ljud/Norrland/Lappland/Arjeplog/arj_om.wav




 

2:a December

Bara 22 dagar kvar till julafton, e det dags att börja skriva önskelista?
Det har börjat att snöa igen, fast jag skulle inte vilja kalla det  snö heller.
Aja, hur-som-helst det är mycket plugg kvar att göra. Usch och fy, kanske dags att ta tag i allt....


Stora Kramar


RSS 2.0