Solen skiner

Solen skiner, underbart!
Idag är det match mot gauithiood "tror det stavas så, uttalet är ju en gåta isig;".  Sommarlovet närmar sig med stormsteg och beach 09 är ju målet, så nu börjar det att dra ihop sig. Bäst jag skyndar mig! :P
Men å andra sidan, så provade jag i går ett "klädesplagg", som jag hade när  jag gick i sjuan. Det satt bättre nu, än vad det gjorde för fyra år sedan. Hmmm....


Ha en solig dag!

Det allra sista...

Idag har varit en ren samla-vp-dag (vp= vuxenpoäng). Skola 8-16, precis som en arbetsdag, därefter direkt till körskolan och senare vidare för att lämna in mobilen på lagning, hämta ut astmasprayen på apoteket och en sväng in på banken. Sedan hemåt för att hänga tvätt och stryka.
För övrigt är jag träningsfri idag, rätt gött faktiskt.
Skall snart sätta mig och skriva klart den sista inlämingen. Ja, den allra sista inlämningen för den här terminen och det här skolåret. Har bara den här inlämningen och en debatt kvar, sen är det slut!

Snart, snart e de sommar!

Gårdagens utgång

Igår kväll bara det av till husaren med Josse och Ida, Skittrevligt! Var inte hemma förren vid halv tre.
Imorse vaknade jag vid elva och började med att dammsuga och moppa hela övervåningen, för att sedan åka till tippen med pappa och slänga jord.

Kram

Det haglar, igen!!

16.38 hörs ett dån, en smäll och hela backen blir täckt av små snökulor.
- Det haglar, i mitten av maj. Helt sinnessjukt!

   

Hårdträning

Vilken underbra känsla det var idag, när jag efter ett och halvt år kunde lämna tillbaka min naturkunskapsbok. Det kändes så befriande. Ytterligare ett tecken på att sommarlovet närmar sig.
Igår var det hårdträning på träningen. Vi sprang, vi kröp och plågade våra muskler. Fy fan, helvete vad jobbigt det var! Men sjukt kul.



 Den jävla girafftutan! Den är bland det fulaste jag sett..

 Jättefina blommor från faster Ann-caroline, Thomas, Denise, sandra och Johan. :D

Kram

18 år

Redan dagen efter 18-årsdagen dimper röstkortet till EU-parlamentet ner i brevlådan. Känns konstigt att helt plötsligt vara "vuxen". Jag är ju bara två dagar äldre än i lördags, då jag var 17.
Jag hade en fantastiskt fin födelsedag igår, med jättefina preseneter, fina uppvaktningar och många telefonsamtal. Tack så mkt allihop!
I morse när jag skulle ge mig iväg på cykeln, jag har idag tillbringat hela förmiddagen i rydskogen, i regnet (mysigt värre), tillsammans med en mängd lekfulla barn. Hur som helst när jag ska ge mig iväg sitter en jävla girafftuta på min cyken. Fan ta pappa. Den sitter stenhårt och måste skruvas bort...


Agge utmanade mig:
 5 saker som jag ska göra under 2009: och de passar ju rätt bra med min nya ålder;)

* Leva i nuet
* Vara närvarande
* Åka "hem" och hälsa på
* Njuta av sommaren
* Se mer positivt på saker

 

Kram

17 år och 364 dagar

Bara en dag kvar och visst änns det konstigt. I morgon är jag "vuxen", känns som jag fyllde 15 nyss. Vart tog tiden däremellan vägen? Ikväll blir nog en lugn kväll med hemmamys med familjen. Nästa helg skall det festas, är "spelledig" denna helg och nästa. Det kallar jag flyt.
Idag har jag varit och gjort min spelaranalys i specialidrotten. Har analyserat Edda, måste bara sammanfatta och skriva ner den.

Kram

Matte C

Äntligen var Matte C- nationella över. Skitsvårt, men över. Nu är det bara att ladda för skolavslutning, har bara två inlämningar och två redovisningar kvar. Fan va gött!
I går var det mach mot Hörnebo, fick spela från start och hela 80 min!! :D Har nu ont på näsan och läppen efter en härlig skallning av en motståndare.

Bara två dagr kvar;)

Kram

Skrämmande..

Bara en vecka kvar tills 18-årsdagen, nu kommer nerverna. Det känns en aningen skrämmande och spännande.
Bjuder på bilden;)

Kram



17 år och 355 dagar

Nu börjar nedränkningen, bara 10 dagar kvar! Hihi ;)

Kram

På väg...

Känner hur tiden bara springer i väg. I söndags var det 14 dagar kvar till min 18-års dag. Shit, snart är jag vuxen. Känns en aningen läskigt, men fan vad skoj. Bogrens, snart kommer jag!
Det märks att det är maj. Skolan överbelastar med läxor, prov, inlämningar och härliga nationella prov. Räknar dagarna till sommarlovet nu. Tror att jag glömde hjärnan någonstans på påsklovet, vart är bara frågan?
Imorgon är det match mot Mariestad, på lördag mot kinna och söndag, vilka var det då? Kommer inte ihåg. Har kommit på mig själv hur jag glömmer saker och tror att jag fixat grejer. Är det så det är att bli äldre eller ska jag säga gammal??

Kram

A-lags premiär

I onsdag var det dags att på riktigt dra på sig ulvåkerstället. DM-match mot Falköpings KIK, från div 1.  Från start och fick spela 90 minuter. Sjukt nervös, men i andra halvlek lossna det och är nöjd med den halvleken i min A-lags premiär.
Dagen efter var det självklart en smikrande bild i tidningen. (tyvärr  är jag för oteknisk för att kunna lägga in bilden på bloggen :P)
På ulvåkers hemsida har de lagt ut en bild och en liten text om deras nya spelare, var därför tvungen att ladda upp den. www.ulvakersif.r.se


Johanna Pettersson (yttermittfältare/försvarare från Skövde KIK) - En stark, vänsterfotad spelare med ett bra tillslag som gärna följer med i anfallet!

RSS 2.0