Studentmössa

Dålig update på det här stället, eller?
Jo, jag erkänner. Det har varit mycket å göra och för att göra det hela lite värre passade jag på att ha lite feber också. Men nu är allt som det ska. Jag har bara ett prov kvar och sen är det höstlov! Äntligen!

Men mitt i alla denna hets har hunnit att beställa studentmössa:D. Snart, snart är det dags att använda den ....



Vecka 41

Det var inte riktigt meningen att det skulle gå en hel vecka mellan inläggen, men som vanligt i mitt hetsiga liv, är det svårt att hinna med allt  jag vill göra (och inte vill göra).
Imåndags var det dansprov, baletthistoria. Jag bara hoppade fram av glädje i måndagsmorse vid 8.00, till sal B142. (naj, inte riktigt)
Ingen rast och ingen ro efter att ha genomfört dansprovet. Det var bara att dyka ner i naturkunskapsboken och börja plugga om svampar, skogar och alger.
- Vad tänker du när du hör ordet skog? på den nivå var det.
Igår firade vi Malins födelsedag med en utgång, röd torsdag, på Bogrens. En väldigt lyckad kväll


Under veckan som gått har också VM i spökboll spelats i klass ID3b. Leken är på liv och död på våra gympalektioner.

Fredag

Sitter här, helt slut efter veckan. Det var en tung helg förra helgen, men fortfarnade är jag grymt partysugen. Det var en tung och seg dag i måndags. Histioran och Naturkunskapen har nog aldrig varit så jobbig, som den var då. Amanda och jag hade planer för ikväll, men Amanda drog på sig feber och förkylning och vi var tvugna och ställa in vår partyrunda. Känner på mig att det blir utgång nästa helg istället.

Idag stod som vanligt dans på schemat, denna morgon cha-cha. Fia och jag skrällde och fixade stegen efter några minuter. Cha-cha är helt vår grej, till skillnad från buggen. Därefter bar det av till frisören. Klippning och slingning stod på programmet. Har dessutom bokat håruppsättning till studentbalen.

Nej, nu går jag och lägger mig! - Fy fan vad tråkigt jag har!

RSS 2.0