Inget hinder

Efter att ha ägnat min träningsfria dag åt plugg, bestämde jag mig för att gå på handboll. Tyvärr ville ingen i familjen följa med, men det hindrade inte mig ifrån att gå!  Skönt att tänka på ngt annat än skola, plugg och fotboll!

Längtar till höstlovet!!

Plugg hela helgen

Det e så det e, vilket känns bara så hemskt. Känns som jag inte gör ngt annat än att plugga, sova, träna, äta, gå i skolan.
Jag har varit lite lätt småirriterad dagen igenom idag, dels tack vare att Edda retade gallfeber påmig igen,så jag tyckte rakt synd om Kalle och Söder som var tvunga att stå ut med mig på Naturkunskapen. Min stubin va ganska kort...
___________________________________
Dagens bästa 1: Hjälpte pappa genom att ringa ett samtal. Kul att hon jag prata med i telefonen trodde att papap var 60+, minst!
Bästa 2:  Kalle i min klass och Magnus Johansson e släkt. Vad e oddsen??

   Mitt ben, med ett vackert blåmärke:P efter matchen i onsdags...

Krigsdans

... du läste rätt, krigsdans. Det var vad vi fick göra på dagens lektion i Pedagogiskt ledarskap. Inriande på en gul planstpinne kom våran grupp. Sjukt kul, men jag var skeptisk till en början.

PluggarSöndag

Så är det snart dags för det första provet, inte helt oväntat i ämnet samhällskunskap. Det tjocka häftet tar emot att läsa ( typ 60-70 siodr) och jag har tillbringat två hela timmar åt det hela. Det hemska är att jag har minst lika lång tid kvar att plugga...Usch

Måste oxå hinna med att planera simträningarna för hela hösten och vintern.
Hur skall tiden räcka till?

Handboll

Efter två timmars simcoachning var det med stora, glada stormsteg, som jag och mamma gick in i Arena Skövde för att se på handboll. Seriepremiär!
En efterlängtad stund som helt klart kommer att göras om! Riktigt trevligt att gå med mamsen på handboll. ( Vi lämnade sjuklingarna hemma)

Passade såklart på att "heja" *host host, titta* lite extra på min solklara favorit, Magnus Johansson. 
Han e snyggast, Han e bäst!



Så äntligen var det fredag

Ja det är hela fem dagar sen jag blogga!! Det e skandal vilken lång tid det är mellan inläggen. Antar att det kan bero på att läxmängden, träningsmängden och tröttheten har ökat drastiskt!
Som tur är, är det Fredag idag, vilket jag tackar för! ÄNTLIGEN!

Kom idag hem efter skolan och såg att halva familjen låg i soffan. ( det är inga latmaskar, som jag först trodde, utan sjuklingar) Det e syrran och pappa som dratt på sig feber. Stackarna! 
Fick sedan reda på att Pliktveket har bifallit min antagningsprövan, vilket förvånade mig men pappa blev stolt.
- Hur ska detta sluta?

------------------------------------------
Kul att pappa kläckte ur sig att jag missade den största av dem alla igår. Han var utanför vårt hus och jag missade honom. Jag pratar såklart om IFK Skövde:s snygging Magnus Johansson. Det e  ju bara så typiskt mig, 2 meter i från och jag missar honom! Funderar starkt på om jag skall gå och se seriepremiären i morgon...

Lördag

Igår hade jag, linda o elin en diskussion mot Filip, angående om  man har en själ eller inte. Inget av det är rätt eller fel, men Fille ansåg att han hade betydligt mer rätt än oss......

Efter att ha storstädat hustet tillsammans med mamsen bar det av till simhallen. Tränade t-gruppen och kastade ett öga på A-gruppen. Imorgon däremot, är det jag som tränar A-gruppen, det ser jag framemot!

Har precis kikat på Svensson, Svensson. Skrattar lika mkt varje gång!
Min nya favorit kommentar:
Max: Det är bara du pappa, lochness odjuret och snömannen som tar fram de känslorna.

---------------------------------
Inte ett moln på himlen idag! Det du stefan:P

Kvar hemma

Är fortfarande hängig av förkylningen eller vad det nu är som spökar, hur som hels fanns det inget annat att göra än att stanna hemma idag. Lite småsurt!

Ska gå och lägga mig, sova och hoppas på det bästa!

DN-söndag

Efter en omtumlanden dag, inställd match pga regn och en rad andra oväntade saker, gick jag och la mig vid halvtio-tiden för att tolv timmar senare stiga upp. Vad tror ni det första jag läser är då?? Ja, läs dn-Söndag så fattar ni nog...
Tack till mina underbara vännner som piggade upp mig igår, ni e bäst!!



Linda och Amnada i fredags, bara så kul!!

Inspark


Igår drog jag och Amanda på Inspak i skara, en mkt lyckad kväll!

Fallande skator

Ett supersnabbt inlägg. Tiden räcker inte till längre, jag tror jag kommer att gå in i väggen. Lärarna har blivit tokiga, det e läxor, prov, inlämningar, redovisningar, med andra ord hela balletten. Så om det inte blir så mkt bloggande vet ni vfr.


---------------------------------
Dagens: Satt vid fönstret och såg ngt svart falla ner. Det var en skata. Den hoppa för nöjes skull tror jag, för när kika igen flög han mot tagket ....


Söndagsångest

Jo tack, jag vet. Det är inte söndag idag, det är måndag. Och eftersom jag inte hann blogga igår mitt i söndagsångesten, tänkte jag skulle blogga idag om min speedade dag igår. Dagen igenom var det fullt ös som gällde. Det var allt ifrån städa, tvätta, stryka, möblera om syrrans rum till att övningsköra. Helt slut med andra ord.

Idag var det "ännuengång" dags för Maggans pausgympa mitt i lektionen, börjar att vänja sig vid det här laget. Lika kul som gången innan. Fattar inte, vad som är så kul, måste va att vi ser så grymt fjolliga ut allihop!

// Johanna

RSS 2.0