kanonkul

En vecka har redan gått och tempot är fortfarande på högsta nivå. Det har varit jobb, jobb och utekvällar efter varandra. Igår var det BUR som gällde. (även Snygging Måns, Johan Palm, EMD och Alice var där)
Jag, Agges och hennes arbetskollegor förfestade på som bara den och lite efeter elva vandrade vi ner på BUR. Verkligen en skitsköj kväll, dock kom ett litet missöde. Jag slog ut en minimal flisa av min tand, syns knappt. 
Ikväll skall familjen Pe ut och käka på Munken.

Jobb, jobb, jobb

Ännu en dag på jobbet. Inte fullt lika mkt folk , vilket kan bero på det fina vädret. Imorgon väntas det regn....har vi otur blir det kaos! I kväll kmr Livan förbi på fika, mysigt!
Imorgonkväll är det även Party-party som gäller!

Kram

torsdag

Kom precis hem från jobbet, helt slut efter ännu en dag i kaoset. Gud vad mkt folk det var ett tag, hann knappt med vad jag skulle göra. Tror oxå att jag hängt upp samma plagg 15 gånger irad, men men. snart är det mat och sen ska  jag, faster och kusin sandra med pojkvän åka och se på faster nya lägenhet.


Kram

day off

Idag var min första lediga dag, riktigt gött trots det dåliga väderet. Agge och jag begav oss ut på en liten road-trip. Först en sväng tilll MAXI för att handla lunch, sedan vidare till Terra Nova- badet för att hälsa på Sofia och Adam. Därefter fortsatte våran lilla tur förbi Melonen-badet, där Danne och Carro befann sig.

Agge var sedan tvungen att åka till jobbet och jag följde med och spenderade därmed tre timmar på skafferiet med sysselsättningen Suduko. Kvällsmat fick bli Donken.
Nu är det dags att sussa. Godnatt!

En helt galen start

Sedan jag kom ner till öjn i fredagskväll har det varit fullt ös. I lördags var jag på stan med faster och farbror, passade på att vara en riktigt turist och åkte därför tuff-tuff-tåget runt stan. Gotlands historia på hela 22 minuter, inte illa. Senare på kvällen var det middag ute på trossen med Sara och Olivia. En massA drinkar och Snack om allt och inget, för att inte tala om en hel del skratt. På söndagskvällen var jag en sväng förbi Agge i Lummis. Vi käkade omelett och jag fick min 18-årspresent i efterskott. Igår, måndag, var det första dagen på nya jobbet.  Det var sjukt mycket folk och hur mycket som helst att göra, dessutom blev det försäljningsrekord.
Idag var det betydligt lungare på Intersport och dagens uppgift var att fylla på varor.  På lunchen fick jag reda på att jag vunnit vip-biljetter till The Voice konsert i Sthlm i Augusti, skitpaff! Det var ett stort plus för dagen.
På vägen hem kom jag å tänka på Stina och hur vi brukade cykla till simträningarna när vi var "mindre", vem möter jag inte på den "gamla" vägen om inte Stina. Ett mycket kär återseende.

  Min namnbricka är gjord av skövde gravyr AB, mkt läskigt..

RSS 2.0