Onsdagen den 25:e mars, en bra dag!

NU är det påskrivet och inom några veckor lär övergången vara klar! Jag byter nu klubb, till Ulvåker. Känns riktigt bra. En bra dag, den 25:e mars, 2009.

Kram

Grävskopa

En grävskopa. Det är vad som står på vår uppfart, och vet du vad som mer finns, eller fanns på uppfarten? En jordhög. Vi håller på och drenerar, vilket betyder att det är en vallgrav runt huset och att det finns stora giganstiska jordhögar runtom i trädgården.(Känns tryggt att veta att det inte kan stå ngn utanför fönstret.)
I morse fick jag kämpa mig med väska och cykel över jordhögen, ingen vidre hit.

Har nu paus i mattepluggandet. Det är prov på fredag, usch!!

// Johanna


sol och snö

Igår sken solen och grannarna var ute i tshirt. Idag snöar det, mycket konstigt? Eller?

Mitt knä har fått ngt ryck och är ömt och stelt, vilket betyder att det inte blir ngn match för mig idag. :( Som tur är, är det på bättringsvägen och förhoppningsvis kan jag träna i morgon.

Igår var det lagfest, tackar festfixarna för en trevlig kväll.

Kram

ID2 on tour - Sthlm

Så var man hemma igen efter två dagar i Stockholm. Det har verkligen varit skitkul!
Vi lämnade Skövde 06.30 i buss mot Sthlm, resan tog ca fyra timmar. Sedan var det riksdagen som gällde, passade på att se Reinfeldt och Sahlin live. Därefter var det rundvandring på Dramaten, skitskoj. Tyvärr var föreställningen på tre och en halv timme inte lika givande. Den var den värsta någonsin och ever! Tillbaka till vandrarhemmet vid 23.30 för att sedan sussa sött runt 02.00.
(Annas mobil fick ett litet ryck och ringde vid 5.00 istället för vid 6.00)
Upp vid 6.00, frukost vid 7.15 och sedan iväg till Bosön.  På Bosön fick vi smygtitta på DIF:s träning, jippi! Klockan 13.00 var det hemfärd och vid 17.30 rullade vi in på Västerhöjdsparkeringen. Det var resan i korthet, ytterst trevligt.

Spana in bilderna på Facebook.

Kram


Mot huvudstaden

Efter ännu en "bebisdag", som mamma kallar det väntar två dagar i huvudstaden. Riksdagen, Dramaten och Bosön skall hinnas med och tiden till shopping kmr bli minmal. Men men, fönstershoppa går ju alltid.

Kram!

Studiedagar

Ännu en studiedag, underbart!
Både igår och idag är sk studiedagar, kan man ha mer tur än att få två studiedagar efter sig?? Tror inte det. Nu står plugg på schemat för min "lediga" dag, ikväll är det träning.


kram

RSS 2.0