Ett geni!

Ytterligare en dag som "dörrupplåsare". Lika skoj som alltid med soffan :D
Måste bara säga det soffan, att du är ett geni!
Drog sedan  vidare till Lillegården och kollade när syrran spela.


Amanda, jag har ont i fötterna efter våran promenad igår, men fan va kul vi hade!!


Kramm

Nice

Kom precis hem från Vasaskolan, här i skövde, efter att ha jobbat i kiosken som "dörr upplåsare". Det var bara att springa  hit och dit mellan olika byggnader med nykeln i högsta hugg. Självklart passade en och en annan kille på att stöta lite extra. Ja kan erkänna att jag kände mig lite gammal när P14 gick lös.
Annars när det inte var ngt spring , för att låsa dörrar, hade jag och Soffan första parkett på utsickten vältränade killar. Skall inte klaga. Där kom de i med sina uppumpade magrutor med bara en handduk runt kroppen.
Sitter just nu och väntar på att Amanda ska komma hit och hälsa på:D




Agent 00:34

Jag bara hatar trädgårdsarbete. Jag kanske har sagt det förut och jag säger det igen. Det e bara så inte min grej. Pappa väckte mig vi 9.30 med de härliga orden: -Johanna, du ska hjälpa mig att såga grenar.
Vad tänker han med? Det e ju det värsta jag vet. USCH!
Så jag pinade mig igenom några timmars trädgårdsrbete.
Därefter spenderade jag två timmar med att prata telefon med Lintan, riktigt skoj. Men som om det inte räckte, Agge ringde för en stund sedan och vi kom upp i samtalstiden  en och en halv timme. Gud va jag längtar hem. Vill hem nu, nu NU! 




- Vad e det som låter från köket?? E det de jag tror att jag hör? Jo, visst e det pappa, undra om han käkar kex ??


Kram Johanna (00:34)

Sova??

Vill bara sova, men kan inte. Det gå bara inte.
Lägger mig ner, blundar, ränkar, u name it.
- Helt klarvaken.




För ngn dag sen var det en som sa til mig: Sova? -Vi har ju lov.

Inte helt fel

Jag erkänner, jag e uttråkad! Och med tanke på att jag uppdaterade bloggen för mindre än 10 timmar sen, vilket tydligt visar på, att jag inom en snar framtid, måste hitta på ngt innan jag avlider av tristesssss.....
Jag blev väckt av Ajax och vaknade helt på fel sida, men ändrade mig ganska snabbt när jag fick veta att jag kan ha fått sommarjobb. Jobbet gäller "simlärare i Ålandsskärgård",  vad ska man säga?? Vänta och se helt enkelt.
Jag insåg i morse, när pappa tvingade mig att går ut och bromsa bilen för att kolla om lyserna fungerar,(dessutom iförd minishorts. Stackars grannar.) att jag måste ta tag i det där med körkortet, annars kommer det ju aldrig att bli av. Så, varför inte plugga lite teori idag?? 



----------------------------------------------------------------

- Jag överreagerar aldrig. Jag är hur lung som helst, ingen panik här inte.Jag hispar aldrig eller freakar out.
- OMG!
---------------------------------------------------------------- (Du fattar vad jag menar, du känner mig:P)

Hagel?? Igen, i juni?

Okej, vad e kockan? Typ, sådär 00:38. Knasig dag i dag. Det haglade, ja jag e seriös, det haglade den 24 juni 2008. Stackars syrran, hagel på sin födelsedag i juni. Pappa har seriöst rätt i det att om man inte är född med en regnhatt( sydväst heter det va?) här i Skövde så är det ngt som är fel. Och det stämmer ta mejfan (ursäkta språket).  Asså, jag kan inte komma ihåg en tisdag när det inte har regnat. (nu överdrev jag en smula)
Sedan kom solen upp från ingenstans, och forsatte med sitt lysande sken träning igenom, vilket gjorde att jag blev på strålande humör:D

Måste ta tag i min hemresa vecka 30. Jag har kommit fram till det att jag kommer göra allt utom att sova. Jag kommer inte hinna. Kanske att jag ska ta och sova igen de timmar jag tror att jag kommer förlora i förväg......
Nja, det låter det...


Kram Johanna

Dubbelt Grattis!!

Har idag flängt staden runt för att hitta födelsedagspresenter till lillsyrran, och efter lite letande hittade jag det jag sökte. Passade oxå på att införskaffa ett par babystrumpor, som jag hade tänkt göra om till "mobilstrumpa". Riktigt söta faktikst , med Sverigeflaggor på:P
Väntar att Agge ska ringa, sen skall jag (ett måste) ta itu med mitt rum som ser förfärligt ut, som mamma uttryckte det.

Måste oxå Gratulera min kära syster och min underbara kompis Sara på födelsedagen i morgon, den 24 juni. Hoppas att ni får en underbra dag. Älskar er! <3

Midsommar

Så var det över lika snabbt som det kommit. Och visst känns det lite surt med tanke på att nästa stora lediga helg är JUL. Fatta, jul?? Nej, julen känns allt för långt bort för att det skall vara bra. Det är ju sommar nu. Jag skall njuta av varje ynka liten sekund, vilket jag hitentills har gjort väldigt bra.
Måste bara TACKA FAMILJEN FRANSSON ytterligare en gång för hela midsommarhelgen.:P
Passa på och kika in på Bilddagboken, länken finns till höger.


See ya Latea...
 

Familjen Fransson

Midsommarafton har tillbringats här i Lundsbrunn (där jag befinner mig just nu) med fest a la lillasyster Fransson. Jättetrevligt, massa folk från traktern häromkring. Jag och Amanda fick i uppgift att vara "barnvakt" och därmed hålla ställningarna, vilket vi inte riktigt tog på fullaste allvar. Med det kändes gött att veta att makten tillhörde oss!
Måste också passa på att tacka Mamma och Pappa Fransson för att jag får spendera midsommarhelgen här och att de dessutom skjusat mig fram och tillbaka till Skövde, ett stort tack!
Amanda och jag har inga direkta planer för helgen men vi ska nog hitta på ngt vi, det lovar ja.....

Helt slut

... det e precis vad jag e. Tror att jag skulle kunna somna sittande, om det inte var för att jag kände ett riktigt stort behov av att blogga. Fotbollsskolan är nu slut, vilket är lite trist. Tjejerna som jag och Sofie har tränat, är supergoa tjejer allihopa.

Efter fotbollsskolan var det bara hem och käka som gällde för att sedan bege sig "far away" till Falköping, för att spela match. Vi vann med 4-0, vilket jag kort och gott sammanfattar JIPPIII!!!

Imorgon bär det av ut till Amanda I lundsbrunn för att fira midsommar. Det skall bli riktigt skoj, ser verkligen fram emot det:D

Här är några bilder från " fotbollskolan"

 Skövde Aik- killarna kör myspys i soffan:P

 Tydligen hade de bästa spelarna de bästa ledarna:



Glad Midsommar på er alla!

Ännu en dag, som de andra

Ytterligare en dag på fotbollsskolan och i morgon är det sista dagen.
Idag har iallafallvädret varit på vår sida, det har med andra ord inte regnat:P Inte heller utbröt det ngt kaos vid dagens lunch, måste säga att Arian( tror han heter så) styrde upp diskning  ytterst bra, stort plus i kanten:P
Annars har dagen varit ganska lik de andra dagarna, lika skoj som alltid.

Men till dagens, ta mig baklänges, upprepa och gapa som en fågelholk........

damdamadam..... spänningen stiger.....

Fotbollsskolan

Idag har jag tilllbringat min andra dag på Lillegårens IP som fotbollsskoleledare, riktigt kul faktiskt. Jag jobbar i hop med Sofie och därmed har vi två ansvaret för 18 härliga små tjejer.
Dessa dagar har varit väldigt bra, visst att det flippiat ur ibland och nästan uppnått det ultimata kaoset, men kul har vi haft i allafall. Lunchen idag, var ibland den mest sjuka jag har varit med om på väldigt länge. Det är ju nämligen så, att Skövde AIK har sin fotbollsskola samtidigt som vi, vilket gör att vi käkar samtidigt som dem. Hur som helst, det slutar med att alla våra små tjejer springer efter Edda eller ropar "storm" högt och lågt. Inte heller orkade ngn av ledarna diska " efter att ha diskat" fast det stod miljoner tallrikar kvar ( nu tog  jag nog i lite) så jag tog tag och diskade som bara den, sen gav jag upp sa åt Edda att diska de sista fem tallrikarna, vilket han svarade med att säga att han var bättre i matte. Aja, dagen har varit helt ur balans om man säger så.....

Igår kom TV4 Skaraborg och gjorde ett repotage om " fotbollsskolan" men självklart så var inslaget inte med på TV, utan istället visar man Cowboymästaren ute på skaraborgsslätten. Hallå?? säger jag bara. vad är det för fel på vissa?
Har ytterliggare två dagar kvar som skall fyllas med fotboll. Undra vad jag och Sofie ska hitta på egentligen?? Hmmm, vi får fundera lite. Men det blir med all säkerhet lite skott och inlägg i morgon, resten får jag och Sofie lösa iefterhand.
 

seee yaa later....

Spanat in Studenten

Har idag spanat in alla studenter på studentbalen. DE flesta var bara så sjukt snygga, vill oxå hitta en riktigt snygg klänning och fixa den perfeka frisyren. Men  det vore ju inte helt fel att hitta en baldejt. Jag får nog samla mig samman och inse att jag måste ta mig ordentligt i kragen om jag skall ´"hinna" skaffa mig en baldejt. Jo, jag vet att det är två år kvar tills det är min tur att gå på bal, men om jag inte skyndar mig, kommer ju alla snyggingar att vara upptagna och därmed gone! Efter att ha tittat sisådär en och en halv timme på bilar, frisyrer, klänningar och det vice versa, gick jag och Sofie och fikade för att planera inför Landslagets fotbollsskola, som är nu i veckan. Ser riktigt framemot det, skal bli skitskoj. Gäller bara att hålla pli på alla dessa ungar. Tror att de är över trettio stycken, omg, hur ska det gå?
Det löser sig nog.....


see yaaa

Dagen efter

Så var skolavslutningsdagen över och förbi. men fan va kul jag hade. Tjejerna Linda, Elin, Clara och Josse var här i går. Vi käkade jordgubbar och glass/grädde i mängder, tills magen stod i fyra hörn. Sedan bar det av neråt stan en sväng och trots att många slutade skolan igår var Skövde helt dött, eller kan det bara bero på att vi var på fel ställe?

Tack för en superkväll tjejer!!

  


Syrrans skolavslutning    Första dagen på sommarlovet i dag och därmed Syrrans skolavslutning. Det var bara att parvla sig upp efter att ha sovit härliga fyra timmar.....

And U think it is over


Sitter här och försöker förstå att det är sommarlov. Det är helt sjukt vad tiden går fort, det insåg jag igår när jag satt där i soffan med mina fantastiskt fina älgknutar i håret.
Helt slut i kroppen var jag igår kväll eften den förbannade kanotpaddlingen:P men kul var det. Det var helt sjukt, riktigt skoj. Jag måste ha sett helt galen ut och stackars Clara, med tanke på hur jag skrek när vi närmade oss träd och grenar. Självklart blåste det upp till storm när vi är på öppen sjö, det är bara så typiskt . Jag var ganska, jag betonar ganska, nära att drabbas av panik.  Klass ID1b är bara så Bäst, gud vad jag kommer att sakna dem!


 3:orna splar fotboll, spana in bakgrunden där Clara blir nerbrottad av Edda
 Edda sprutar vatten på Clara
 skolavslutnigsdags
 nästan alla tjejer och några av killarna

Du tror att du vunnit och tagit hem segern,
 men sanningen är den, att spelet är långt i från slut, det har precis bara börjat.........

Paddla?

I morgon skall vi ut och paddla, och som grädden på moset ska vi tälta oxå. Det kan inte bli bättre.. eller??
Jag och Clara har varit och handlat mat till "kanotlaget" som består av mig, Clara, Weidenmo, Carlen, Wärn och Söder. Jag vet alvarligt talat inte hur detta ska sluta.
I affären lät det som om jag och Clara stod och pratade om våra barn:

- hur mycket tror du de äter?
- vet inte riktigt, de tränar ju en del.
- De äter nog rätt mycket, vi får ta en påse till.

ska nu leta reda på allt som ska med, det är en hel del grejer. Och jag säger bara det att jag är inte förvånad om vår kanot sjunker.....
Jag e inte så rädd för att den ska ,utan för att den ska sjunka för alla dessa saker. OMG, hjälp mig:P

bad update

....det e det rätta ordet, bad update. Jag måste skärpa mig!
Iallafall, här kommer det som de flesta skulle vika sig dubbla av skratt av...
Minns ni inlägget om de fasttejpade cykarna??
Nu är det så att jag och Clara råkade göra en liten miss......Vi tejpade inte fast rätt cykel. Jo, jag vet ,det var inte rätt cykel, pinsamt, pinsamt!! Hela våran plan sprack!

Ihelgen var jag, Amanda, Linda, Elin och Anna å spelade fotbollsgolf i Lundsbrunn, riktigt skoj:D
Sedan bar det av hem till Amanda.... Tittade sedan på skräckfilm och jag skrek som en liten gris, vilket nu bidragit till att jag har lite svårt att sova.....:P

Idag har varit en skruvade dag. Först vann jagoch Clara godis på svenskan och sedan spenderades det flera "timmar" på Ip i väntan på specialidrotten. Den väntan bestod mest av vattenkrig:P


RSS 2.0